El III Festival de cinema sobre la discapacitat Ànec es desenvoluparà entre el 30 d´octubre i l´1 de novembre a l´Auditori Municipal de Cullera. En total, es projectaran 26 obres, entre llargs i curtmetratges, les quals anirem coineixent al llarg dels pròxims dies. Us esperem!!“Especiales”, dirigida per Olivier Nakache i Eric Toledano, serà la pel•lícula que inaugurarà el festival. Tot un luxe comptar amb una obra que es va projectar al Festival de Cannes i va aconseguir el Premi del Públic al Festival de San Sebastián.

 

DIVENDRES, 30 a les 20:30h.

 

 

 

Al Festival de cinema sobre la discapacitat Ànec també celebrem Halloween amb cinc curts i un llargmetratge de terror. El primer d’ells serà “Eco” d’Aitor de Miguel.

 

Sessió Halloween. Dissabte, 31 a partir de les 19:05h.

 

Cicle ponències:

El Festival de Cine d’ANEC sobre discapacitat sempre guarda un valuós espai per a grans conferències que ens ajuden tant a professionals com a pares en el nostre dia a dia. Enguany, a causa de la situació que travessem ens ha sigut impossible portar a algun professional de l’àrea clínica. No obstant això, des d’ANEC anem a presentar-vos l’evolució real d’un xiquet amb discapacitat dels 6 als 9 anys des de les diferents àrees treballades. Vos invitem a vindre i disfrutar d’una conferència emocionant que pretén donar esperança a aquells pares que estiguen vivint l’arribada d’un diagnòstic de discapacitat intel·lectual i a aquells que estan immersos en el treball continu però il·lusionant del desenrotllament de la seua filla i fill. Després de la conferència les professionals d’ANEC mantindrem un debat amb la idea de poder ajudar-vos en tot el possible. No vos ho perdeu! Vos esperem amb molta il·lusió!”